Daily Benakribo short diary about my life (as a blogger | son | clown | geek | director | whatever). O_O
  1. First shot of the day, scenenya Anca duluan.. :)) #MMMthemovie with Vendryana and Anca at Megapolitan estate – View on Path.
  2. First shot of the day, scenenya Anca duluan.. :)) #MMMthemovie with Vendryana and Anca at Megapolitan estate – View on Path.

    4 hours ago Short URL 0 notes Comments
  3. Thought via Path

    Callingan syuting jam 5 pagi.. Markibo.. Goodnite.. Ditunggu jemputannya neng. with Vendryana – Read on Path.

    12 hours ago Short URL 0 notes Comments
  4. Sekarang udah jadi anak adobe premiere pro. Welcome to the club! with Vendryana – View on Path.
  5. Sekarang udah jadi anak adobe premiere pro. Welcome to the club! with Vendryana – View on Path.

    16 hours ago Short URL 1 note Comments
  6. Thought via Path

    Bukannya nggak kreatif, tapi membuat sebuah karya sendirian itu sangat jauh lebih sulit dan begitu banyak limitasi…

    Bikin video sendirian itu susah.. 😥😞 – Read on Path.

    1 day ago Short URL 2 notes Comments
  7. Congrats buat single ke-2 BoyzIIBoys! Mantap “sudah” nya! Pas buat yg udah bisa / nggak bisa move on 😛😛 with Teddy and beboy – View on Path.
  8. Congrats buat single ke-2 BoyzIIBoys! Mantap “sudah” nya! Pas buat yg udah bisa / nggak bisa move on 😛😛 with Teddy and beboy – View on Path.

    1 day ago Short URL 0 notes Comments
  9. Joseph Gordon Levitt handshake FAIL. HAHAHAHAHAH – Watch on Path.

    1 day ago Short URL 2 notes Comments
  10. EAAA.. E E EAAA.. EAAAA.. E E E E EAAAAAAA – Watch on Path.

    2 days ago Short URL 0 notes Comments
  11. At LOTTE Mall

    Beli anduk. Pengen dibordir senin selasa rabu kamis jumat sabtu minggu deh. Soalnya sekalinya ngeringin rambut langsung basah.. – at LOTTE Mall with Vendryana – See on Path.

    2 days ago Short URL 0 notes Comments
  12. At Celebrity Fitness

    Numpang mandi air anget.. Mayan.. Di kamar mandi rumah lagi ada kecoa sih.. – at Celebrity Fitness – See on Path.

    2 days ago Short URL 0 notes Comments
  13. Using technology in a very good way. 😜 with Vendryana – View on Path.
  14. Using technology in a very good way. 😜 with Vendryana – View on Path.

    3 days ago Short URL 0 notes Comments
  15. Butter beer. with Vendryana at Carlo de Huts – View on Path.
  16. Butter beer. with Vendryana at Carlo de Huts – View on Path.

    3 days ago Short URL 1 note Comments
  17. A glimpse of my bestfriend’s new single, “Terlalu Lama Sendiri” by @kuntoajiw.

    Lagunya ngena banget buat yg masih single/jomblo dan sukanya sibuk sendiri, asik sendiri. Temen2nya bingung dan bertanya “yang kau cari seperti apa?” Tapi dia hanya bisa tertawa, “haha nanti pasti ada waktunya”. Meskipun di dalam hati dia tak ingin sendiri.


    Lagu lengkapnya bakalan ada di radio-radio seluruh Indonesia tgl 15 april besok. Lagunya juga bakalan free download (pantau terus twitter @kuntoajiw).


    Kalo mau liat teaser lengkapnya (1 menit 20 detik) cek langsung http://bit.ly/terlalulamasendiri


    Kalo suka lagunya boleh di Repath banget lho sambil tag temennya yg jomblo dan sibuk sendiri! 😁😜

    Video team: @benakribo & @vendryana with Kuntoaji and Vendryana – Watch on Path.

    4 days ago Short URL 2 notes Comments
  18. This is not an ordinary black & white photo. This is the art of a black & white photo.
📷💻❤️ with Vendryana – View on Path.
  19. This is not an ordinary black & white photo. This is the art of a black & white photo.
    📷💻❤️ with Vendryana – View on Path.

    4 days ago Short URL 1 note Comments
  20. It’s pricey but it’s the best cantaloupe ever. Trust me it works. at The FoodHall – View on Path.
  21. It’s pricey but it’s the best cantaloupe ever. Trust me it works. at The FoodHall – View on Path.

    4 days ago Short URL 1 note Comments
  22. {1/44} Pages Next »